Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

dimarts, 23 de setembre de 2014

GALLARDÓN HA AVORTAT!!!

Gallardón dimiteix després del fracàs de la llei de l'avortament

Rajoy havia retirat el projecte argumentant que no hi havia prou 'consens' per tirar endavant la reforma
 
 
El títol de la notícia me l'ha regalat la meva amiga M9Ntse||*|| #SíSí #V @moncapsa
 
Alberto Ruiz Galladón ha anunciat que dimiteix com a ministre de Justícia del govern espanyol. L'anunci, l'ha fet arrab de la decisió de Mariano Rajoy de retirar la reforma de la llei de l'avortament, un dels projectes estrella del programa de govern del PP. Aquest projecte ha quedat desat en el calaix de forma definitiva pel rebuig frontal de gran part de la ciutadania. A més, Gallardón ha afegit que deixava la política, després de trenta anys, i que renunciaria a l'escó que ocupa al congrés espanyol.
Gallardón li ha ratificat la decisió a Mariano Rajoy aquest mateix dimarts i ha fet l'anunci després que el president espanyol ha anunciat que renuncia a la Llei aprofitant la seva presència al Fòrum Mundial de la Comunicació. En declaracions a la premsa ha admès que el projecte no ha aconseguit el consens necessari per prosperar.

'En aquest moment, jo com a president del govern, crec que he pres una decisió que és la més sensata. Seguirem treballant per la cohesió i no podem tenir una llei que quan arriba un altre govern la canvia en el primer minut', ha sentenciat el president espanyol.

Crisi de govern

La seva marxa força una crisi de govern en una setmana clau. El president espanyol haurà de nomenar un substitut en els pròxims dies, coincidint amb el viatge oficial que tenia previst fer a la Xina.

La marxa del titular de Justícia coincideix també amb la imminent convocatòria de la consulta del 9-N per part del president de la Generalitat. El govern espanyol ja té enllestits els dos recursos que previsiblement presentarà davant del Tribunal Constitucional contra la Llei de consultes i la convocatòria, i ha de preparar també els seguents passos jurídics en reacció als moviments d'Artur Mas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada