Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

diumenge, 28 de setembre del 2014

REBUT PER WHATSAPP

Companys: UNA BOMBA
Ei, sembla ser que...
 
El TC no pot suspendre el Decret de Convocatòria perquè precisament és un Decret i no una Llei. El govern espanyol ha d'impugnar el decret davant el Tribunal Superior de Justicia de Catalunya (TSJC) qui el passat mes de març ja va dir que la consulta era legal. El TC només pot analitzar i sentenciar respecte la constitucionalitat de Lleis i no pas de Decrets.
 
D'altra banda, en cas que l'Estat vulgui anar judicialment contra el President Mas, atès que aquest és aforat, l'hauria de jutjar el TSJC i hauria de fer-ho en base a la comissió per part del President d'un delicte.
Convocar una consulta no és delicte segons el codi Penal actual (en Zapatero ho va eliminar del codi penal que, per decisió de l'Aznar, sí que incloïa com a delicte la convocatòria d'una consulta per prevenir el Plà Ibarretxe).
Nomès el codi penal espanyol contempla els delictes de sedició i rebel·lió que en tot el món, son delictes militars i com que el procés és clarament pacífic i democràtic, cap Tribunal i menys encara el TSJC el declararia culpable d'aquest delictes, que dit de passada quan el vulguessin jutjar ja seriem viatjant per la Galàxia
 
 
 

2 comentaris:

  1. Quan sento en Mas i en Junqueras, tinc la certesa d ' haver rebut uns missatges. Quan aquests missatges passen a les tertúlies, he de tornar a sentir en Mas i en Jonqueras per a saber què diuen els missatges.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo quan els sento veig que van a una.
      Dues persones
      Un objectiu
      Dos polítics
      Un discurs
      Dos partits
      Un país

      Elimina