Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

dimecres, 30 de setembre del 2020

Sobre la inhabilitació

Quan vam votar a JuntsxSí, el president que votàvem no era Carles Puigdemont i va ser el nostre MHP fins el 155. Quan vam tornar a votar, els que van votar JuntsxCat no van votar Quim Torra com a presidenciable i és el nostre MHP i tots li donem suport.
Amb això vull dir dues coses, la primera és tenir el dret a replicar a tot aquell que diu que el vam votar, ell era en una llista però ningú el comptava com a presidenciable.
La segona, si el MHP diu que desobeeix o que no obeeix un tribunal que no té res a dir amb els nostres fets, per què treure una pancarta al cap d'un parell de dies de rebre una ordre que t'obliga a treure-la? O la treus aquell divendres i passes pàgina o la deixes penjada i esperes que vinguin Mossos o PN o GC a fer-ho i vas amb el cap ben alt al jutjat que saps que t'inhabilitarà, ja que deixar-la dos dies sabent que el resultat serà el mateix és fer teatre i soroll, és fer una performance d'aquelles que ja comencem a estar tips de fer.
Desobeïr dos dies és obeïr tard sabent que et renyaran.
Dit això el MHP Quim Torra té tot el meu suport, aquestes línies és una crítica que tinc clar que molts compartiran i molts no hi estaran gens d'acord. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada