Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

dimarts, 13 de novembre del 2012

Com veig el #25N2012

En l'última entrada vaig donar la opinió de tots els partits que es presentaràn a les eleccions del #25N2012 de manera molt planera, intentant no ofendre a ningú. Ara voldria poder fer-ho dient què penso de cadasqun, o alguna cosa semblant.

Faré quatre ratlles per a cadascuna de les formacions que es presenten.

CiU : Convergència i Unió està buscant una majoria absoluta al Parlament per a poder fer les seves polítiques de dretes, encara que siguin catalanes. I així no tenir oposició per a poder fer la seva. Busquen un estat espanyol confederat en el que cadascuna de les nacions o regions que el composen puguin dir la seva però sempre l'última paraula la tindria la capital de l'estat, o una majoria de les regions o nacions que el formen. El país no necessita la majoria absoluta de CiU, ho bo és que hagin de pactar amb les formacions independentistes.

ERC : Els independentistes de tota la vida, han donat un pas endavant i han tornat als orígens més independentistes amb l'Oriol, realment sembla que s'hi hagin tornat a posar. El país necessita que Esquerra sigui la segona força política, i si pogués ser la primera millor, per així poder unir esforços amb les altres formacions independentistes o nacionalistes catalanes i poder fer anar Catalunya cap a l'Independència Inminent.

PSC : Ara ja no s'amaguen, no volen la independència. Només els queda retornar al logo PSC-PSOE, ja que les úniques directrius són les que els manen els caps de la direcció general, el seu país és Espanya, ara parlen de federalisme per esgarrapar vots. Quan hi havia en Pascual potser sí que eren federalistes però ara s'han tret de sobre tot allò que els molesta i és el PSOE pur i dur.

PP : El Partido Popular l'únic que vol és enfonsar Catalunya en una misèria històrica i que plorem per a que ens dónin quatre engrunes de la nostra riquesa, volen que tots els diners catalans vagin a Madrid com a "Administradora General del Estado Español", total UGyL(Una Grande y Libre). Només els falta ressucitar a Carrero Blanco i Companyia. Tot el que no combrega amb ells és tractat de terrorisme i anti-constitucional.

REAGRUPAMENT : Independendistes sortits bàsicament d'Esquerra, ara dónen suport a CiU, haurien o d'haver-se quedat dins d'esquerra o preparar-se bé i fer el gran pacte independentista, donar el suport a CiU de manera desinteressada només els beneficia a ells.

C's : Partit no nacionalista que en el Parlament, és qui toca la fibra als catalanistes, són la opció al que creu que el PP no acaba de fer la feina. Diuen que els molesten els nacionalismes o que no ho són. No he sentit queixa del nacionalisme espanyol. Són la ultra dreta espanyola o el centre dreta, sempre d'Espanya.

SÍ : Partit independentista, constituït per a portar a Catalunya a ser un nou País d'Europa. Ara l'Alfons i l'Uriel van a pinyó per aconseguir el màxim de vots possible, parlen d'una Nació Catalana dins d'Europa en la que el català serà l'única llengua oficial sense desmereixer el castellà. El millor per Catalunya és que aconsegueixin tenir el grup parlamentari

CUP : Partit independentista amb cares noves i gent amb ganes de lluitar per un nou país a Europa, surten amb ganes de fer coses ja que és la primera vegada que es presenten al Parlament de Catalunya. Independentistes de soca-arrel als que mai els van convidar pel gran pacte independentista. Pel bé de Catalunya necessiten molts vots i entrar al Parlament amb un mínim de 4quatre escons.

UPyd : No sé què collons fan presentat-se al Parlament. Espanyolistes al 100% que només volen xupar  seient.

ICV-EUiA : Els verds, Iniciativa, Esquerra Unida Alternativa, el partit que parla de la natura i de les retallades i en els moment claus fan costat a qui sigui per quatre engrunes. Com en el tema del Tibidabo, defensant la natura i deixant que es tal·lin 200 alzines. Parlen del què volen sentir els no nacionalistes. Probablement el millor partit que pot votar la gent no independentista.

PACMA : Partit en contra del maltractament animal. Per això tenim les lleis, no cal que gastem diners ni vots en un partit que té nom de llei.

PARTIT PIRATA : Partit que busca que la gent voti i es preocupi per altres opcions que no són ni l'espanyolisme ni l'independentisme. L'anarquia, i parlo d'anarquia al no definir-se políticament, en aquests temps no té massa futur, ara hem de lluitar per arribar a final de mes en un Estat Català.Molta preocupació per la pirateria a internet, poser és un problema però les lleis faràn el què toca, ara no crec que sigui el seu moment.

ANTICAPITALISTES : Bastant anarquics i antisistema, lluiten en contra els governs actuals i la política de retallades. Això ara mateix s'ha demostrat que no va enlloc, si no comencem un estat nou, tot seguirà igual o anirà a pitjor.

ESCONS EN BLANC : Partit en el que la seva consigna és lluitar en contra de la corrupció, si treuen un escó no hi aniràn i no cobraràn el sou de parlamentari. Una opció molt bona pels que volen votar en blanc, si no esteu a favor de cap partit aquest és la millor opció, però en cas d'aconseguir algún escó, haurien de fer-lo servir per a fer el seu programa una llei. Si hi ha un 10% de vots en blanc hi ha d'haver un 10%, o el què toqui , d'escons buits.

UNIFICACIÓN COMUNISTA DE ESPAÑA : Partit comunista que no conec però a Catalunya no hi pinta res.

PxC : Partit d'ultra dreta catalana, poc a dir, racisme i feixisme encara que sigui en català. No mereixen que ningú els voti. Els Nazis haurien d'estar tots sota terra.

A la demarcació de Barcelona es presenten fins a 24 candidatures, disculpeu que no parli de totes, si voleu alguna opinió de la resta pregunteu.

Aquesta és una petita opinió que jo tinc dels partits que ara es presenten al Parlament de Catalunya, només espero que el dia 25 de Novembre del 2012 guanyi la Independència,que hi hagi majoria de partits Nacionalistes catalans i independentistes i d'una vegada per totes s'uneixin com ens hem unit la gent del carrer per a demanar el què una majoria de catalans reclamem. També espero una gran davallada del PP i que C's surti de l'hemicicle. Entre tots ho podem fer possible.

Amb aquest nou escrit em crearé molts enemics, però ha arribat el moment que m'és igual, només vull viure en país lliure. Catalunya té el seu camí a part d'Espanya.


VISCA CATALUNYA LLIURE!!!


4 comentaris:

  1. el partit pirata no té res a veure amb l'anarquia.

    jo no sóc del partit pirata ni els he votat, però si que estic informat del tema, i la pirateria és un tema important ara que internet és rellevant.

    Si vols pots llegir algunes columnes de Rick Falkvinge, el fundador del partit pirata suec. Els seus escrits ajuden a veure que la pirateria no és un tema de no pagar per la música o l'anarquia, sinó que és un tema polític i de llibertat.

    http://torrentfreak.com/author/rick-falkvinge/

    ResponElimina
  2. Doncs després dels teu argument molt bó #JovotaréSI

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies. Amb Aquesta entrada només Volia motivar el vot.

      Elimina