Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

dimecres, 20 de desembre del 2017

JORNADA DE REFLEXIÓ.

Avui no demanaré el vot per ningú ja que està prohibit, ni tampoc parlaré de República i llibertat. Per tant no demanaré el vot per Junts per Catalunya, no demanaré el vot per Esquerra Repúblicana ni el demanaré per la CUP. 
Tampoc us diré que votar els partits del 155 és votar la repressió a Catalunya i de Catalunya i la mort de tot allò en què els nostres pares i avis van treballar. 
Tampoc de presos polítics ni de voler construïr un Estat en forma de República Parlamentària.
No parlaré de Govern a l'exili.
No parlaré de llaços grocs ni de llums grogues. No parlaré de repressió que intenta aturar els ideals d’un poble. Tampoc diré res de tribunals polititzats ni de jutges parcials. No parlaré d’atacs a la llengua. No diré que ens estan mentint constantment i que tot i veient que cada dia estem pitjor encara hi ha qui creu en una Espanya com la del 1939. No diré que el millor pels habitants (he dit habitants i no pas catalans) de Catalunya és una República que pugui fer les seves lleis.
Per això i per moltes coses més, avui no diré que el millor que podem fer demà és votar República.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada