Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

dimarts, 24 de setembre del 2013

LES MENTIDES DEL "Circo Alegría"

Aquesta entrada és per relatar un engany, mentida, estafa o com vulgueu anomenar-lo del Circo Alegría.

Els fets que relataré a continuació van passar dissabte 21 de setembre abans de les 17h.

Divendres 20 de setembre, a la porta de l'escola La Floresta (imagino que a la resta també) hi havia una parella amb samarretes de l'anomenat circ repartint papers descompte per a assistir a diferents sessions. Dissabte 21 a la meva mare, quan anava passejant pel centre de Sabadell n'hi van donar més.
Ella, va decidir portar al meu fill de 8 anys a la sessió de dissabte a les 17:00, a l'hora de fer la cua tot anava succeïnt amb relativa normalitat fins que els va tocar demanar les entrades.

La primera sorpresa va ser la mala cara de la persona que estava despatxant quan va sentir la meva mare demanant dues entrades en comptes de "dos entradas", va fer el cor fort i no va dir res ja que no volia espatllar-li la tarda al seu estimat net; seguidament va dir que volia una entrada per ella i una pel nen mentre ensenyava els descomptes que havia rebut (foto nº 1)



Foto 1 - Posen excuses per no fer els descomptes
 

La persona que la va atendre li va dir que aquests descomptes ja no servien i ella va respondre que li havien donat el mateix dia. Qui estava a la guixeta li va dir que de cap manera, que allò ja no servia tot i que en la imatge de dalt es veu perfectament que posa 2x1 tots els dies a la fila 5 i que es ven a les taquilles. La meva mare va tornar-ho a preguntar i la resposta va tornar a ser negativa, no va posar cap reclamació ja que com he dit abans no volia espatllar-li la tarda al seu nét.
Passat això va demanar preus i li van dir que de la fila 5 cap enrere estava tot ple, ella va preguntar si hi havia algun forat a les files del mig ja que les primeres files són les més cares i li van dir que no, que si volia comprar entrades de més enrere de la fila 5 li venien però que no li asseguraven que pogués seure i que de peu no podia estar, ella va callar i va demanar dues entrades, que a la força havien de ser de la fila 4 en endavant (foto 2)
 

foto 2
 
 
Dit això us faig saber que per unes crispetes i les dues entrades li van cobrar gairebé 50 € i no crec que les crispetes en costessin 20.
La gran sorpresa de la tarda no va ser ni l'espectacle de circ ni les crispetes i ni tan sols la persona tant i tant simpàtica que venia les entrades (ironia activada), la gran sorpresa de la tarda va ser que a la fila 5 hi havia més de 2 seients i a les files anteriors també hi havia lloc. Amb això vull dir que haurien pogut comprar entrades 2x1 (primer engany) o entrades de la fila 6 cap enrere (segona estafa).
A mi només em queda posar una reclamació via mail que ja he fet (foto3) i probablement una queixa a la OCU


foto 3
 


Ahir dia 23/09/13 vaig enviar el correu de queixa que no m'han contestat encara.
Torno a repetir que la meva mare no va posar cap reclamació degut a que no volia espatllar-li tarda al meu fill però jo vull fer-ho saber al màxim de persones per a que no torni a passar, des d'aquí només puc desitjar que aquest escrit sigui llegit per molts pares/mares/avis o possibles clients d'aquest circ per avisar-vos de la seva manera de fer i pregar-vos que no us deixeu enganyar.

Gràcies per llegir aquest article.




7 comentaris:

  1. Ben fet!! Ja està bé d'abusar de la gent!
    Sort! :-)

    ResponElimina
  2. He llegit el teu comentari Jordi, lamento que tinguis aquesta imatge del Circ Alegría. Jo els vaig anar a veure, i no vaig tenir cap problema per utilitzar els descomptes ni vaig haver de pagar aquest preu. Segurament hi devia haver un mal entès amb entre la noia que venia les entrades i la teva mare i per això no devien servir els descomptes, a vegades aquests descomptes serveixen per uns dies en concret, hores o determinades files, ja sé que dius que eren vàlids per tots els dies, n'estàs segur? Una altra cosa, tu dius que enganyen a la gent perquè no volen vendre les files de darrere posant un preu únic a 10€ a partir de la fila 6, ningú t'obliga a comprar aquestes entrades de 10€ ni a comprar les de darrere, pots triar les que vulguis, és una oferta, si vols l'acceptes i sino no. Això ho haurieu d'haver parlat al mateix moment, i si no us atenia bé la noia de la taquilla, demanar pel propietari o director. Normalment la gent del circ ve de fora, i solen parlar castellà, no entenc el motiu aquest de publicar el teu comentari sobre lo de "dues entrades" en comptes de "dos entradas". Jo continuo recomanant aquest espectacle i considero que no són uns estafadors.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que a tú no t'hagi passat no vol dir que no sigui així. Si el circ és europeu segur que s'adapten allà on van però aquest article generalitza el tema entrada, t'ho resumiré en una pregunta
      Faries passar una mala tarda o deixar de que vagi on li has promès a un nen de 8 anys pel fet de posar una queixa?
      jo no, laqueixa la poso després

      Elimina
  3. Com be diu Xavier, els descomptes de la fila 6 cap endarrera, eren pel divendres 20 o dilluns 23, pas pel dissabte 21. Altra cosa es el 2 x 1, s'hauria de veure si també era per aquest dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et volia contestar abans però se'm va borrar i no he pogut.
      El 2x1 a la fila 5 es veu clarament que és per TOTS els dies. i repeteixo que a la fila 5 hi havia lloc

      Elimina