Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

dilluns, 9 de setembre del 2013

11 de Setembre del 2013

Enguany, dimecres Onze de Setembre del 2013 l'Assemblea Nacional de Catalunya ha organitzat una Cadena humana que unirà El Pertús amb Alcanar, l'anomenem VIA CATALANA. És molt important que no hi hagi cap metre buit per a que la festa sigui complerta, que tot el món se n'adoni que els independentistes de carrer anem a una, que som un poble unit que aconseguirà el seu objectiu.
Tant se val d'on sigui la gent que va a la Cadena, tant és el color de la pell o l'accent que tinguin, fins i tot m'aventuro a dir que tant és l'idioma que parli només si va humilment i amb ganes a crear i aconseguir que la VIA CATALANA sigui tot un èxit sense precedents.
També Procés Constituent s'està movent per a fer una Cadena el mateix dia, que consisteix en Encerclar La Caixa. Penso que una Cadena no ha de fer mal a l'altre, ens el contrari. Les dues cadenes poden, han de ser i seran tot un èxit ja que hi ha prou independentistes per a omplir aquests dos projectes i encara ens en sobren, per a poder manifestar-se i tornar a arribar al milió i mig de l'any passat i fins i tot superar-lo. Tots sabem que els que anem a qualsevol de les cadenes molt probablement no tindrem temps per assistir a la Manifestació, però també hem de saber que si ens mobilitzem, els catalans som UN PAÍS IMPARABLE i ho hem de demostrar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
L'ONZE DE SETEMBRE HA DE SER I SERÀ TOT UN ÈXIT.



Pitjeu a Reagrupament Internacional per a seguir llegint aquesta magnífica cadena de blogs per la independència

 

13 comentaris:

  1. Potser si que us heu avançat una mica, però no ets l'únic. Feina feta no té destorb...

    T'he tuitejat amb #cadenablogs11setembre

    Gràcies, Jordi, super guerrer en lluita!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carme, ara aquests dies piularé aquesta etiqueta per intentar aconseguir que molta gent llegeixi la cadena de blogs.

      Elimina
  2. Hola Jordi, vinc seguint la cadena de blogs.

    A mi, la veritat, m'ha decebut el Procés Constituent, amb aquesta mena de contraprogramació a la Cadena de l'ANC.

    L'ANC proposa una idea que hauria d'entendre tothom: unim els independentistes de tot l'espectre polític per assolir la independència de forma pacífica i democràtica. Després, com que serem un país democràtic, els catalans podrem triar governs del signe polític que vulguem.

    El Procés Constituent, en canvi, aglutina només els independentistes d'esquerra o extrema esquerra, que sembla que només vulguin la independència si es fa com ells volen.

    No crec que anem tan sobrats per aconseguir la independència només amb la força del sector independentista d'extrema esquerra (dic extrema per diferenciar-lo dels que també es diuen d'esquerra però ho són d'aquella manera, com PSC o part d'ICV).

    ResponElimina
  3. Hola Sergi,

    no et trec raó amb el què dius, només que jo porto temps(anys) dient que el problema gros que tenim és que no anem a una i que hi ha molts egos i que tots els que estan a dalt volen manar i els de baix no estem tant units com hauriem.

    Tot i així, hem de mirar la tasca del Procés Constituent com un afegit, hem d'aprendre a no barallar-nos i a que qualsevol acte, per petit que sigui, suma.

    Potser sí que el fet d'encerclar La Caixa és com una contraprogramació, però si ho mirem com un afegit és bo, des de fora ho poden veure com a que som un país organitzat que pot gestionar una Cadena Humana de 400Km (si no m'erro) i una protesta contra el gran poder que começa a fer mal al país(La Caixa).Sense deixar de banda la mani.

    Tens tota la raó dient que primer hem d'aconseguir la independència i després ja discutirem si volem una Catalunya de dretes o d'esquerres, fa malt dir-ho però fa ben bé dues legislatures que em queixo d'això.

    fixa't que he defensat el Procés Constituent en l'article, però jo vaig a la Via Catalana.

    Salut i Independència

    ResponElimina
  4. Som imparables, ja no hi ha aturador.

    Bona diada!!!

    ResponElimina
  5. tot seguint la cadena et desitjo Bona Diada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que hagis passat una bona Diada, encara que ho desitgo un xic tard...

      Elimina
  6. Quan les cadenes serveixen per alliberar, alguna cosa ens diu que el significat de les coses és prou relatiu!

    ResponElimina
  7. Ha estat un èxit sense precedents!! Felicitats als que ho heu fet possible 'in situ' Jo us he seguit des de Suïssa per TV i fa uns dies també vam donar-nos les mans per Catalunya Zuric!!! :)
    Entre tots es pot aconseguir!!!!!
    Dolors

    ResponElimina
    Respostes
    1. N'estic convençut que ho aconseguirem.
      Vaig estar a l'Ampolla fent la Via Catalana i va ser una experiència inolvidable

      Elimina
  8. vinc tard a comentar Jordi i em sap greu
    tot i que ja havia llegit el post al fer els enllaços
    ara al fer la cadena de blogs com a visitant revisc aquella jornada memorable i a cada entrada s'em possa la pell de gallina

    gracies per eser.hi i per com hi has sigut
    una abraçada superguerrer

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apa que jo em pensava que t'havia contestat i... no.

      Bé, Veient en perspectiva la Via Catalana, els Blogs Enllaçats per la Independència i la recollida de signatures és quan penso que tot l'esforç que portem fent des de fa anys no seran en va.

      Gràcies per llegir-me i per fer gran la iniciativa dels blogs.

      Seguim!

      Una abraçada Sargantana!!!

      Elimina