Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

dijous, 15 d’agost del 2013

DNI català


Hi ha moltes formes de lluita i, no ha de ser sempre bèl·lica. La millor lluita és la de les accions i moviments pacífics com pot ser el DNI.cat.
DNI.cat és una associació que lluita per poder tenir legalment un document que digui correctament la nostra nacionalitat i entre tots poder fer-lo servir en estaments oficials.


Amb aquest escrit només vull animar-vos a fer possible el creixement dels DNI catalans i que no hi hagi cap català que no el tingui, ja que si n'expedim molts serà més fàcil fer-lo oficial.
Hem d'aconseguir un estat propi i tots els camins dins la pau i el diàleg són possibles, i totes aquelles iniciatives que posin el seu granet de sorra per assolir el nostre gran objectiu han de ser benvingudes i se'ls ha de donar suport.
Per demanar el DNI català pitjar AQUÍ.
Grup de Facebook
Twitter a @dnicatala
Google grups

També hi ha una gran iniciativa que és la Marató per la independència, que parlaré d'ella en un altre article, podeu començar a informar-vos en el següent enllaç marato.cat


Jordi Segura i Castellví
DNI català núm 2043-L

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada