Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El següent pas serà el proper Onze de Setembre i serà focalitzat en el Referèndum d'octubre. El dia 1 d'Octubre els catalans votarem el nostre futur, el dia 1/10. El proper 1-O votaré SÍ.

dijous, 15 d’agost de 2013

DNI català


Hi ha moltes formes de lluita i, no ha de ser sempre bèl·lica. La millor lluita és la de les accions i moviments pacífics com pot ser el DNI.cat.
DNI.cat és una associació que lluita per poder tenir legalment un document que digui correctament la nostra nacionalitat i entre tots poder fer-lo servir en estaments oficials.


Amb aquest escrit només vull animar-vos a fer possible el creixement dels DNI catalans i que no hi hagi cap català que no el tingui, ja que si n'expedim molts serà més fàcil fer-lo oficial.
Hem d'aconseguir un estat propi i tots els camins dins la pau i el diàleg són possibles, i totes aquelles iniciatives que posin el seu granet de sorra per assolir el nostre gran objectiu han de ser benvingudes i se'ls ha de donar suport.
Per demanar el DNI català pitjar AQUÍ.
Grup de Facebook
Twitter a @dnicatala
Google grups

També hi ha una gran iniciativa que és la Marató per la independència, que parlaré d'ella en un altre article, podeu començar a informar-vos en el següent enllaç marato.cat


Jordi Segura i Castellví
DNI català núm 2043-L

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada