Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

divendres, 9 de novembre del 2012

Opinió personal del #25N2012



M'agradaria poder donar la opinió de tots els partits que es presentaràn a les eleccions del #25N2012. Voldria poder fer-ho sense faltar-li el respecte a ningú, de veritat que ho intentaré.

Faré quatre ratlles per cadascuna de les formacions que es presenten.

CiU : No dubto que Convergència sigui independentista encara que no digui independència al seu programa, parla d'Estat Propi i molts dels seus votants i militants ho són, però estàn lligats per l'altra part de la coalició (Unió), el nom ho diu "unionistes", no dic que siguin espanyolistes però sí que defensen que Catalunya no marxi. Crec que tenen una petita doble personalitat entre el marxar i el quedar-se.

ERC : Els independentistes de tota la vida, han posat de cap de llista a un gran historiador, l'Oriol, i gran persona amb ganes de treballar, però quan han estat a dalt ens han fallat pactant amb els "federalistes" i donant el govern a un partit que pensa en Espanya més que en Catalunya.

PSC : Ara ja no s'amaguen, no volen la independència. Han fet els possibles per treure's de sobre els catalanistes per no fer enfadar els amos que tenen a Madrid, no trencaran mai les seves directrius. Parlen d'un federalisme en el que no penso que hi creguin cegament.

PP : Què puc dir del Partit Popular què no sapiguem? És un partit que lluita i lluitarà per la unitat d'Espanya sense amagar-se i sense complexos, no entenen un estat espanyol sense una Catalunya que els segueixi el joc. Ells no parlen ni de federalismes ni de nació catalana, només entenen l'Estat Espanyol com ha estat els últims trenta any.

REAGRUPAMENT : Independendistes sortits bàsicament d'Esquerra, ara dónen suport a CiU desinteressadament per a bé del país. No sé si és la millor opció ja que un independentista de tota la vida i d'esquerres no votarà a CiU pel bé del país, els militants volien un acord amb la resta d'independentistes.

C's : Partit no nacionalista que en el Parlament, és qui toca la fibra als catalanistes, són la opció al que creu que el PP no acaba de fer la feina. Diuen que els molesten els nacionalismes o que no ho són. No he sentit queixa del nacionalisme espanyol.

SÍ : Partit independentista, constituït per a portar a Catalunya a ser un nou País d'Europa en el que van presentar-se amb un cap visible per a guanyar vots i que els va marxar, ara tenen l'Alfons i l'Uriel que foten molta canya però penso que els falta un xic de credibilitat amb el què ha passat aquest dos anys. No dubto que vulguin assolir la independència però les circumstàncies els han desinflat.

CUP : Partit independentista amb cares noves i gent amb ganes de lluitar per un nou país a Europa, surten amb ganes de fer coses ja que és la primera vegada que es presenten al Parlament de Catalunya. Han anat fent-se grans des dels ajuntaments i ara han cregut que era el moment per a donar el gran pas.

UPyd : No tinc paraules, partit espanyolista al 100% que es presenta per si pot rascar alguna cosa.

ICV-EUiA : Els verds, Iniciativa, Esquerra Unida Alternativa, el partit que parla de la natura i de les retallades i en els moment claus fan costat a qui sigui per quatre engrunes.

PACMA : Partit en contra del maltractament animal. No volem que maltractin els animals, però ara hi ha altres prioritats, pel maltractament animal ja tenim la llei.

PARTIT PIRATA : Partit que busca que la gent voti i es preocupi per altres opcion que no són ni l'espanyolisme ni l'independentisme. Anarquistes pel meu parer.

ANTICAPITALISTES : Bastant anarquics i antisistema, lluiten en contra els governs actuals i la política de retallades.

ESCONS EN BLANC : Partit en el que la seva cosigna és lluitar en contra de la corrupció, si treuen un escó no hi aniràn i no cobraràn el sou de parlamentari. Una oció bona pels que volen votar en blanc.

UNIFICACIÓN COMUNISTA DE ESPAÑA : Partit comunista que no conec però no entenc el motiu de presentar-se, només ho entenc com a anti-independentista.

PxC : Partit d'ultra dreta catalana, poc a dir, racisme i feixisme encara que sigui en català.

A la demarcació de Barcelona es presenten fins a 24 candidatures, disculpeu que no parli de totes, si voleu alguna opinió de la resta pregunteu.

Aquesta és una petita opinió que jo tinc dels partits que ara es presenten al Parlament de Catalunya, només espero que el dia 25 de Novembre del 2012 guanyi la Independència,que hi hagi majoria de partits Nacionalistes catalans i independentistes i d'una vegada per totes s'uneixin com ens hem unit la gent del carrer per a demanar el què una majoria de catalans reclamem.

Ara només espero el dia i desitjo que la situació del nostre país millori.


VISCA CATALUNYA LLIURE!!!

7 comentaris:

  1. Per intentar pixar i no treure gota xD. Es un fet que l'estil i la tendència dels partits polítics ha tocat fi.

    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot i així crec que hem de fer confiança als nous que comencen amb ganes.

      Elimina
  2. M'agrada la teva reflexió, crec que no està malament i que és prou completa, almenys al meu parer.

    No et deixis desanimar mai i segueix lluitant.

    Per si et pot interessar, el meu portal podria ajudar la teva causa, bé, dintre de certs límits.

    Ens veiem pel face-xat. A reveure!!

    ResponElimina