Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

diumenge, 9 de setembre del 2012

Versions

Tots tenim o hem de tenir clar que l'Onze de Setembre no és una celebració com una altra, ni tan sols ho hauriem de catalogar com a tal. El dia de l'Onze de Setembre és una reivindicació de país, hem de recordar per què no torni a passar, la derrota catalana del 1714.

Ara sóm un país gran, sóm un país madur. Ara ja tenim la suficient experiència per a triar el camí que creem necessari, hem de pendre les nostre decisions sense haver-les de consultar, hem de decidir per nosaltres mateixos.

Catalunya necessita fer un pas endavant i aquest dimarts el podem fer. Tots serem una pinya als carrers de tota Catalunya reclamant el què és legítimament nostre, allò pel què portem lluitant els últims segles i que cada cop en som més a demanar-ho, la llibertat del nostre país. Catalunya.

A mi no em val que hi hagi diferents versions de mani, slogan, reclàmació o com vulgueu dir-li. Per mi l'Onze de Setembre sempre serà una reclamació de llibertat de país, una reclamació d'independència. Quan ho haguem aconseguit la farem per no oblidar el què hem patit estant sotmesos a un estat expoliador i serà una festa nacional per passar-ho bé i en tot cas reclamar a qui ens mana allò que el poble cregui que necessita per fer anar Catalunya endavant.


Així doncs, mentre estem col·lonitzats, l'Onze de Setembre serà una reclamació d'Estat Propi i res més.

No volem ser

Dedicat a una amiga, catalanista i lluitadora. No deixis de lluitar pel què creus just, per tu, Milady. Per     


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada