Entre tots ho aconseguirem

Construïm la República Catalana

El dia 1 d'Octubre els catalans vam votar l'inici del nostre futur, vaig votar SÍ. La República Catalana que vam declarar a l'octubre sha d'acabar de construïr.

diumenge, 5 d’agost del 2012

MOMENTS






Hi ha moments en aquesta vida que et sents trist, mires enrere i tens bons records i d'altres no tant bons, però perduren els alegres, tot i així la tristesa agafa les regnes del teu cos.
I no tens tristesa i melanconia al recordar als que no hi són, la tristesa i melanconia vé per tot allò que hauries d'haver fet i no has pogut, tot allò que ha quedat en el camí i no es pot recuperar.
Coses passades i moments que ja no vindràn.
Intentes treure aquestes idees del teu cap i no pots, estàs visquent un moment del que hauries de disfrutar i en canvi et sents trist, saps que no hauries d'estar així però no ho pots evitar. Mires al teu costat i saps que et recolzen, creus que no és just que ho facis passar així a qui t'estima. Però els sentiments apareixen quan volen, només necessiten una paraula, una nota, una mirada...
Obres els ulls i intentes assecar les llàgrimes, vols parar aquells sanglots que apareixen, i plores més i més i no pots articular paraules, estàs callat mirant l'horitzó borrós, un horitzó que hauria d'estar ple d'alegria...



Jo sé - Lluís Llach

2 comentaris: